Blogger Templates

Monday, February 6, 2012

Haaappyy Bufdayy EMAK *LOVE


Assalamualaikom sahabat handai & rakan taulan :)
bertemu kita sekali lagyy di DEAREST; nashina Rika Blog :) muehehehe ! on 26 JANUARI 2012, we hav celebrated my mom's bufdayy at RESTAURANT THAI, AMPANG WATERFRONT. happy to say dat, dish yearr dpt belikan emak bajuu rayerr & tudung rayerr as besday present. ewwww <3 yela, skgg kt dah berbisness haruslahh meninjukkan profit yg aku dpt dgn membeli sumthing tok mereka^^mereka yg disayangi. eheeem. nih blom kije lagyy.klu dah kije mcm2 akuh belikan. tlg la bgtaw aku yg aku nih ank mithali :DDDDD 


yg MAKAN BESAR nih telah disponsor oleh my beloved sista as bufday present for my mom. beshkan ade anak ramai^^ramai., dpt ithuu dpt ini. oke nk plan ade ank ramai2 lahh nnty bufday buleyh mintak mcm^^mcm, "oke mak nk adiah kete Honda Jaazz, mak nk kondominium 1,mak nk shopping dekat klcc bla,bla, bla" okay fine aku tamau jadi seorg ibu yg demand. terime jekk ape yg org nk bg as long as IKHLAS ;) Tomyam kt cni memg perrghh ! kaw gila. sekali hiruupp*sluuurp, terus tersedak. i love omellete prawn dye waalllaaa~ then ikan bakarr superrbb. sumelahh sedapp.


asenye aku dress up da slh tempatt. nih mcm nk g anugerah bintang popularr nmpk gayenye bak kate my kazen yg ikott skali on dat nite. takpelaah aku pegii ala^^ala anugerah bintang tak popular la en =.=" dish LOVELY PINKY DRESS ish given by ENCHECK HILMI AZIZ <3 beli dekat Butik First Lady. shuuke sbb dye lengan puffy which ish i looike it shoo much (>.<)


dish ish my cute cuzzy.iloveyou beloved cuzzy like forever <3 she's single now soo, anyone yg nk cube nasib buleyh terus masok meminang. hehe *opps, dun take it serious okayy


i wish my mom; Happyy Besdaaay emak !
 semoge emak pnjang umo, sentiase mendapat keberkatan di dunia & di akhirat and dirahmati oleh-NYA. semoge emak sihatt slalu :) jage mkn, jage kesihatan elok^^elok & maintain canteks sokmo :PPP.
 we love you, MOM ; Ungku Zauyah Bt Ungku Mohamad^^
*opps sorry nih besday emak aku, tp aku yg overr bergamabarr. sorii, emak aku low profile orggyerr. tak shukee bergambar. so, anknye yg take over. buleyh ke cmtuh ? ^___*


Thanks for reading. Keep waiting for the next interesting entry!

7 LOVE letter(s) from secret admirer:

Tulus Sweet said...

Happy Birthday aunty...ish2 nak tgk aunty sbrnya ni...huhu! tak nak mengalah ngan mak ehh...:D

nashina rika said...

heeee. uat mcm besdaaayy sndrii :PP

El-Janna said...

amboi pinky habe^^s

nashina rika said...

hehhe. my faav<3

uNa said...

wahhhh..cntik la bju pink ni..hehe..follow cni..

nashina rika said...

thanks sbb follow. nnty kte follow balek :)

nashina rika said...

thanks sbb follow. nnty kte follow balek :)