Blogger Templates

Friday, August 31, 2012

ABAYA , arabic style.


Assalamualaikum kepada seluruh penduduk umat manusia :)
eh , eh , ada entry baru lagi. tula kalau dah start update entry memang dah tak boleh berhenti dah. kalau tak update , memang tak update pula, cenggitu eh. okay update :) Pada Ramadhan yang lalu , tiba-tiba telah memasang niat untuk menjadikan abaya salah satu  collection pakaian peribadi di dalam wardrobe. So memang berkobar-kobar semangat nak mengumpul sebab suka tengok orang & diri sendiri mengenakan abaya kalau ada function or event.


Abaya from Indonesia. 


Abaya serendah RM65 kat mana boleh dapat ? semuanya hanya di Jalan Tuanku Abdul Rahman , Kuala Lumpur. 


Nih masa raya kedua , malam beraya di rumah some of my relatives dekat Kluang.



okay dah ada gaya emak kepada dua orang anak. ehek ! gambar ini diambil pasa Ramadhan yang lepas after performing tarawih at Masjid Bukit Indah , Ampang.


Okay comel nyeeeeee UWAIS QARNI pakai jubah makcu dia bagi. siapa Acu dia nih ? cuba bagitau sikit. Baik hati sungguh. untung ada makcu macam dia ;D


menggayakan abaya yg sedondon ngn emak kesayangan. beraya di kajang.

Tak rugikan kalau ada collection abaya dalam warbrobe. sebab Abaya nih memang sesuai dipakai atau digayakan ke mana sahaja. pergi kuliah pon dah ramai orang pakai abaya. so , lepas nih pergi shopping kita pakai abaya jum ? (>.<)

Finally . wish you

HAPPY 55th INDEPENDENCE DAY MALAYSIA ! 

SALAM KEMERDEKAAN :)


Thanks for reading. Keep waiting for the next interesting entry !

10 LOVE letter(s) from secret admirer:

nuruashia said...

amboiiii..cantek!
nmpk suciii sgt ^^

nashina rika said...

NURUASHIA : hehe. takdelah , btw maciiih sudi jengok blog kite :)

Pn. Sheila@CC said...

salam kemerdekaan... cntk abaya tu...:-)

nashina rika said...

PN.SHEILA : thank you ;)))

boni kacak said...

alahai.. comelnya dia...

nashina rika said...

BONI KACAK : LOL ! ;)

Hazrina Sallehuddin said...

cantik sgt..suka2 =)

DiyanaTjuman said...

sweet. suka tgk jubah tu. :)

Farha IbuCergas said...

Comel!!


Artikel terkini...Harga Set Bersalin Shaklee

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)