Blogger Templates

Tuesday, July 31, 2012

jom bergaya dengan Tudung Bawal comel-comel :)


Assalamualaikum kepada penduduk bumi sekalian ! 
Nak tanya lah, korang mesti nak jugak kan tudung bawal yang unik-unik & cun melecun macam ini suma kn ? Bawal Rose, Bawal ropol-ropol Leopard, Bawal ropol-ropol plain & Bawal English Rose. Tersangat ayu apabila menggayakannya. so korang boleh dapatkannya di 
jom pakat like ramai-ramai kepada yang belum like. Harga sangat berpatutan & kualiti pon oraiiittt. Yang penting kakak owner shopping online ini baik gila & sporting gituuh. tuh yang best nak cerita.


Bunga roses dia pon cantik tahu. segar bugar jee tengok. Bunga Rose yang sangat subur. dekat sini korang actually boleh request nak bawal colour apa & rose colour apa. tuh yang syiook. ikut cita rasa masing-masing. so korang boleh mix & match bawal & rose tuh ikut suka hati korang. Hari tuh aku beli 2 helai bawal with rose. The other one bawal colour deep purple with turqouise rose. saja pilih colour yang quite contra supaya colour dia up sikit. 


Harga bagi tudung bawal nih hanya RM20 siap dia jahit semua. murah kan ?murah kan ? tapi yang nih masa beli dekat booth. Hari tuh dorang ada buka booth dekat DATARAN CENDEKIA, UITM SHAH ALAM atau juga dikenali sebagai Dataran Cinta.  So, apa lagi borong lah. tak reti-reti lagi ;) kan dah jimat postage. selamat duit. kalau harga beli online lain lah. Time tuh pon ada promotion sekali. tuh yang murah. kalau online memang tak dapek lah harga macam tuh dek oi. Aku request dengan menghantar Instant Messenge dekat owner kedai online nih. then bila dia datang buka booth aku ambil la tudung yang dah siap jahit. Masa datang kat booth dorang tetibe kakak tuh cakap "eh, nashina rika" okay terkejut. sebab kalau ikut aku lah aku takkan kenal orang dalam facebook kalau jumpa kat luar. susah nak detact kecuali orang tuh aku tenung gambar dia lama-lama selama lebih kurang setengah jam.


nih pula bawal ropol-ropol leoprad. sangat unik okay. Selain tudung bawal, kat sini juga ada menjual shawl cantek-cantek yang uniklah for me sebab tak jumpa dekat online lain. Selain itu, ada juga beli shawl sehelai, dua helai. hee.


bawal ropol-ropol sangat cantik kalau dipakai semasa keluar berjalan-jalan dan tak lupa jua pada aidilfitri nanti. 

Thanks for reading. keep waiting for the next interesting entry !

12 LOVE letter(s) from secret admirer:

sha_azmi said...

cantik!..prnah jumpe kat kedai,tdung bawal tp bunga dye kecik2 je..
btw,ble tgok gmbar yg 1st tu muka awk cam mirip blogger irine nadia..hehe jgn mrh ye^^

nashina rika said...

SHA _AZMI:yg kecik-kecik tak nampak sgt. kite shuke yang bunge rose besar baru nmpk :) eh mne de lah. merepek^^

nuruashia said...

cantek!..yg bunge2 besar tu mnawan :)

Mimieesyeerro said...

heee , wah. cantiknye. awak, nak sewa 1 helai boleh tak? hihi :p

Nasuha said...

sy slh seorg peminat tudung bwl bersulam. salam ramadhan.

nashina rika said...

NURUASHIA : rose besar-besar tuh cnteks kn ? kte pon suke :) MIMIE: nk sewa untuk hari raya ke ? heee x)) NASUHA: smelah :) salam rmdhn jugaa ~

zulhilmi tempoyak said...

alolololo... comelnya dia...

cair lak rs.. ;p

nashina rika said...

ZULHILMI: HAHA

athirah said...

cantiknyeee...susah nak cari tudung bunga besar mcm tu kat perak ni


http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html

boni kacak said...

bertambah comel tudung bawal tu bila si pamakainya comel.. :)

E'in said...

cantiknye.. :)

nashina rika said...

ATHIRAH , BONI KACAK & EIN : thank you :) selamat hari raya ^^